Min hemlighet

publicerat i Allmänt;
Kikade ni på "min hemlighet" igår kväll? Jag somnade så kollade precis på tv3play. Var jättebra. Det var allra första avsnittet, och det handlade om en kvinna som hade en otrohetsaffär med en annan man. Hon hade man & barn och liksaså han, ( fru & barn). Man fick följa hur det gick & hur det slutade, allt var verklighetsbaserat. Ett program jag kommer följa! Avsnitt 2 finns redan ute, men jag ska vänta lite med att kika! Måste ha något program att se fram emot. Det avsnittet ska handla om en ung tjej som är sexmissbrukare. Spännande!
 
 
Gillar sånna här typer av program, likaså mordet. Det var ju något liknande! Blir alltid så mycket bättre när man vet att det har hänt i verkligheten.
 

Rast

publicerat i Allmänt;
Sitter på rast just nu.. Vila öronen lite så jag orkar med hela eftermiddagen ;)
Fick tillbaka matte tentan nyss, fick VG! Jag VG på en matte tenta, helt otroligt! Känns bra! 
 
Nu blev det visst jobb på torsdag med! Ska vara på Pluto ons & Tors, orkade inte med att säga nej. Men pengar får jag iallafall :) 
 
💙

Första dagen

publicerat i Allmänt;
Första dagen på lovet. 
 Hade tänkt vara ledig idag. Men när de frågade från Hisingsängen om jag kunde jobba så var det en självklarhet! Bästa förskolan med underbar personal & barn. Blir även jobb där i mon, påskpyssel hela eftermiddagen med barn & föräldrar. Blir nog mysigt! Har varit lyckat de andra gångerna då jag varit med iallafall. Tänkte även jobba på onsdag, sen får det bli ledigt torsdag & fredag. 
Håller nog på att bli förkyld, nyst både igår & idag som en tok.. Får hoppas på att det inte blir så mycket av det! Ha en fortsatt bra kväll. 
 
💗